FI Review Toyota Agya Facelift 2017

FI Review Toyota Agya Facelift 2017


So, this TRD S means Daihatsu’s assemblies Toyota, guys. Hi Guys, This is First Impression Review Toyota Agya Facelift 2017 Why didn’t do like this for first made? I didn’t expect to see this small car is a Toyota Agya Much cooler than the previous Toyota Agya Mainly caused by its front projector headlamp although it’s still use Halogen lamp But, there is LED positioning not LED DRL and I love its new bumper design This bumper is like Toyota Calya’s bumper, but this part is little bit pulled, like Joker’ smile… …because of this part Then, if we compared with Daihatsu Ayla facelift too This Agya doesn’t have LED DRL, so if Ayla has LED DRL here, Agya doesn’t have. If you want to buy best Agya facelift, I suggest you to buy the most expensive one. Because the most expensive one has new rear body kit… …but this plastic accent is still fake. This diffuser also just a useless ornament because this car cannot take a race. Then, if we compare with another LCGC car, its has two parking sensors. IT’S REAL!! not “Bamm..” sensors. On rear mirror, it also do not have defogger, still like previously. Standard rear wiper and now in its new spoiler, there is letter “TRD”. This is new because there is new curve on the spoiler than previous. Other change that I like is it has new rear lamp… ehh… okay, rear lamp and sign lights still use ordinary light bulb. But, its brake lamp uses LED so, if we stepped on the brake, this part will shine beautifully for a LCGC car.. Then, if turn on the headlamp, this part also will shine. This is the side part. No major difference in this side than previously. But.. if you see the detail… there are ten TRD logos here.. three in the left side, three in right side, one in front, and three in the behind. Then.. here, there is word “TRD S”. Toyota wants to be honest. That TRD S in here is the acronym for “Daihatsu’s Assemblies of Toyota” Sob (Bro).. This is Agya TRD version, so has new velg and I think its seems more sporty. But, the new ones just in Toyota Agya TRD and 1.2 G version. But in 1000 cc G version and E version is still same with previous Agya. So if you want more cool, just buy 1.200 cc version. Now, Toyota Agya has ABS as standard It means, if we compared with Ayla that doesn’t have ABS, maybe this car’s safety is better than Ayla. Even.. I think it is one of LCGC car that have ABS in same class. This is just facelift So it has no difference car trunk than previous version They still have fairly large although this is not the largest baggage in that class. Under baggage, we can see it uses full size spare tire with same tire although this still use tin alloy wheels. It must be release first if we want to change the tire. And if you need a privacy, it has separator…. just one hook.. but if we want larger baggage and folding the flat seat… actually cannot get flat seat. There are handle here and here.. and then we push it. But, this middle seat belt is too annoying… so, we put off firstly. The result is like this. It’s not floor-leveled and simple folding The seat cannot be separated, just one piece. So, it is standard baggage for LCGC car. But I appreciate that there is no hidden storage like Mobilio. Ridho Rhoma absolutely doesn’t like this. Oh, if you want to open the baggage… there is no door handle, so cannot be open here. You can only open it by a handle under the driver seat… or using a key. The key’ s like this. Previously Agya just have 1.000 cc with 3 cylinders. Now, become two machine options. Previous 1.000 cc 3 cylinders… or.. started from type G until type TRD. It has new machine, become NR machine 1.200 cc 4 cylinders… same with Avanza, Sienta, Vios, and new Yaris. It has same machine basic but has more little cc. If there are say this is Calya’s machine.. yes, same with calya. It uses Dual VVT-i.. but quality of painting inside is poor, a lot of streaks But, there is one upgrade that I must appreciate this time. If previous 1.000cc still use rubber engine mounting.. Now, it uses hydraulic engine mounting. So, it already uses 1200cc 4 cylinders that maybe has smoother vibration plus better engine mounting than rubber engine mounting… and very light bonnet. Interior.. Agya facelift has same interior with previous Agya. Actually, there is LCGC which has good quality. But not this one.. This still in another level.. not first quality. Then, most I hate for this car, it has very ordinary driver position seat. This steering wheel is very patent.. but in good word. Because, this steering wheel cannot be adjusted.. tilt or telescope. So, this is fix position. The seat also only can be reclined, sliding, no high adjuster, unmanageable head rest. Rear view mirror cannot be folded but can be managed electrically by using button here. The door also still same..no changes. The pocket also still quite small

100 thoughts on “FI Review Toyota Agya Facelift 2017

  1. Dengan harga tipe terendah 131,5 juta dan paling mahal 151,9 juta Rupiah, apakah sekarang Toyota Agya masih layak menyandang nama LCGC "Low Cost Green Car"?

  2. Lumayan lah speaker agya yang baru sudah 4, lah agya nya saya cuma dua speakernya. belakang cuma hiasan doang, ga ada speakernya

  3. model senyum joker doang kayanya berat nih lawan si ganteng kalem ignis, kecuali diskon gede-gedean yah..

  4. bikin handle pintu belakang aja kagak ni mobil. harga nya uda bukan LCGC lg.. ckckk.
    stir nya jg paten bgt.. hahaa
    paten bgt = kgk bs di naik turunin 😅😅😅

  5. ini kalo dikasih gratis juga pada rebutan, ckckck. budaya indonesia, mencela adalah sebuah kebanggaan 😀

  6. katanya sih mobil murah itu handle pintunya congkel, sepertinya udah lebih dari 90% kendaraan di kota handlenya tarik semua hahahaha

  7. yah elah ngapain sih malu pake mobil gini?, gw aja mobil sehari" dari negri hitler aja pake nih mobil santai aja malahan gw lihat agya sekarang berasa keren dari sebelumnya

  8. bingung pengen beli Ayla tipe tertinggi yg punya headunit touchscreen tapi gak pnya ABS atau Agya tipe tertinggi ini punya ABS tapi gak pnya headunit touchscreen

  9. info dan pemesanan mobil TOYOTA call Me IVAN AUTO 2000 BSD CITY 081284995920..free Anti karat..Body Cover and kunci stir..Grab it fast 😄😄😄😄😄😄

  10. Promo Toyota Tunas Pecenongan !!
    Diskon besar, Dp Murah dan cicilan Ringan+ Bonus🙌🙌🙌

    Untuk info lebih lanjut hubungi :
    Juliani
    085811500023 (wa)
    089664340425

  11. TOYOTA PROMO LEBARAN 2017 ..

    New Avanza Total Dp 7 jt
    New Sienta Total Dp 4,5 jt
    New Yaris Total Dp 5 jt

    More info : FRANS 081905644276 (WA)

  12. masukanya om ane newbie…? mending beli Toyota Agya Facelift 2017 apa Honda Brio satya E Facelift 2017?

  13. hmm so kira2 dengan harga yang sama persis sama honda brio satya e cvt lebih worthed mana yah buat di bungkus?

  14. BRO mau nanya dehh. kalo headlamp projie agya ini bisa di pake ke calya gak sih bro. dari keliatannya sih sama . tapi nanya aja bro soalnya belom pernah liat langsung dua2nya

  15. Agya ayla sama2 bodoh… Bikin body mobil tuh yg futuristik…coba liat model mitsubishi expander XM tuh… Org indonesia itu liat bodi no satu…bodi oke harga beda tipis ya…kalah lo agya n ayla sama XM mitsubishi… Avanza kalah jauh… Liat mobilio…bodi keren… Avanza sdh gak modis…

  16. Halo guys maaf iklan

    Kami sales auto2000
    Cilandak
    Info diskon agya 2017
    Call me @ 089602705852

    Bs cod dan meet up dmn saja anda mau

    Kami professional dan memberi pelayanan lebih

  17. Info Toyota Hubungi: 
    📱 081287711666 Telp/WA
    📱 087886503470 Telp

    Web : http://www.kredit-yaris.xyz

    Marketing Executive :
    Sandi Purwa Cenaka

    Diskon Terbaik
    Terima Tukar Tambah

    Free :
    -Kaca Film
    -Sarung Jok
    -Body Cover
    -Dll

  18. Mampir di cH 999 Bro, Kita buat komparasi sedetil Mungkin supaya customer jangan dirugikan hanya dengan Brand Image saja. Pembeli adalah Raja jadi wajib hukumnya mereka mendapatkan informasi yang lengkap. Kami juga membutuhkan masukan yang sebanyak-banyaknya dari calon pembeli supaya informasi yang kami sampaikan semakin lengkap

  19. Salah, TRD S itu singkatan dari Toyota Rakitan Daihatsu Sportipu

    Kenapa Sportipu?

    Karena untuk pasar Dilan Planet alias Telolet Country alias WKWK Land, Mobil dgn TRD itu cuma bodykit doang, ga ada sistem induksi paksa macam Turbo atau Supercharger
    #KamiSukaTurbo

  20. Mas mohon info …saya ambil Toyota/AGYA TRD 1.2 tp saya lihat di kontrak nya TOYOTA/AGYA/B 101 G A/T 01 ? Apa memang sama dengan TRD? menurut leasing dan sales nya tipe itu trd cuma hanya kode material di internal mereka . Mohon pencerahannya

  21. TRD s Toyota rakitan Daihatsu haha skrg gw jadi ngerti, di pt sering bikin plate name agya tapi kok kirim barangnya ke ADM , bukan ke TMMIN

  22. Ooow tdk..
    Yaris TDR
    russ TDR
    inova TDR
    avanza TDR
    agya TDR

    Semua mobil mobil itu buatan daihatsu ya bang…
    Suruh tu toyota jangan sablong merek lain.. ganti semua merek toyota yg TDR jadi dayhatsu

  23. Muka udah jelek.!!!!! Tukang kritik lgi.!!!
    Bisanya cuma mengkritik dan mengkritik.!!!
    Kalo sya boleh kritik sih,muka lo itu buang jauh2 sana.pasti lbih bagus..wkwkwkkw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *