FÖLJ EN VOLVO 240 FRÅN SUNKIG TILL FRÄSCH!

FÖLJ EN VOLVO 240 FRÅN SUNKIG TILL FRÄSCH!

100 thoughts on “FÖLJ EN VOLVO 240 FRÅN SUNKIG TILL FRÄSCH!

 1. Men gud, varför har du skapat norrlänningen – den är ju helt onödig.
  Men den skjuter av älgen åt oss så den får väl leva!

 2. Älskar dessa videos! men jag förstår inte varför du är så kåt på vita blinkers och Usa-blinkers? Minst lika snyggt med nya vanliga…de sitter nog bättre på plats också, och så slipper du att de viker ut sig som små taxöron under färd! 🙂

 3. Är det inte textilklädda och färgkodade dörrsidor på 245:an? 244:an såg ut att vara en äldre modell, innan de blev textilklädda och färgkodade.

  Behåll fälgarna men använd dem inte till den bilen. De passar bättre till äldre 240.

 4. Tips byt listen ovanför blinkersen till den svarta som satt original för det ser lite konstigt ut nu när det är svart list ovanför lyktan och kromad list ovanför blinkersen 😊

 5. Gammal myt att man vill tillföra värme på en lack när man polerar oavsett om det är en solid billack eller med klarlack. Snarare raka motsatsen att man vill undvika värme så mycket det går. Många bilar med klarlack blir t.ex hårdare av värme och gör det svårare att få bort defekter men när du väl sänker varvtalet och värmeutvecklingen sjunker så börjar du jobba med snabbare resultat men det är som sagt från bil till bil. En av många anledningar man våtslipar väldigt friskt i staterna eftersom det inte bygger någon värme och såklart effektivare i visa fall när det behövs.

 6. Bästa videos du har gjort är med gamla Volvo bilar!
  Grymma bilar som trotjänat svenska folket i många år förtjänar lite kärlek tillbaka.
  Dessa bilar du har fixat med kan man nog lugnt säga att du har räddat. Creds!

 7. Vem kan inte gilla en Volvo ?
  Iallafall trevliga videos med många bra tips ! – Kan verkligen rekommendera Däck&Vinylglansen …otroligt smaskig lukt 😛 och finishen blir superb!
  Extra +++ för etiketterna som har stor text och väldigt tydliga beskrivningar !!

 8. Jag vart så jäkla glad när du började visa hur du gör med roterande poler maskin och sen hade du bara klippt över hela den delen, kan du inte försöka ha en video där du kör igenom hela programmet från tvätt till polering med ROTERANDE maskin.
  Jag har själv en svart Volvo v90 och har precis inhandlat mig en roterande maskin 😊 tack på förhand

 9. Orginalblinkers ser ju så pass mycket bättre ut. Ibland så förstörs helhetsintrycket med modernare prylar på en gammal bil. Mitt tycke bara.

 10. I love it!! Gillar när du grovjobbar!! När jag ser polerglansen blir jag så jävla sugen…men måste vänta till sommaren…Håller mig till insidan av bilen och fälgarna mm Tack för en kanonvideo!!

 11. Volvo 240 är ren bilkultur som håller för evigt. Min pappa hade en 240 som jag övningskörde i & uppskattade denna mycket väl hållna bil

 12. usa blinker är snygga men våran lag säger att skenet måste vara orange fram bak och sida i lampan sen får du ha vilken lyckta som hälst den kan vara gröm men sveriges lag säger orangs färg på lampa som minium annars en bra kanal.

 13. jag tror inte du behöver ha sönder blinkers fäste om du byter till rätt strålkastare för den ska sitta med plastfäste och inte silikon.

 14. Tappa vänsterblinkersen direkt! xD Vem bryr sig vilka bilar du använder är ju resultatet och arbetet man vill se! Bra jobbat Robin!

 15. Skulle verkligen verkligen ej rekommendera folk köra med roterande maskin. Kör med oscillerande maskin och ulltrissa med Meguairs m110 som tar de grövsta reporna men samt lämnar en finish som en polish.

 16. Asså när jag ser alla Volvo bilar så får jag rysningar i hela kroppen 😇fyfan det där är kärlek💞tänk att få öppna upp garaget så står alla fina bilar och väntar på att få bli fin igen. Söker du kamera man så ställer jag mer än gärna upp 😁👍grymma videos kärlek och respekt

 17. Riktigt bra jobbat med 240:n blev kanonfin🖒. Till er avundsjuka stackare som gnäller eller trycker tummen ner ge fan i att titta om ni nu tycker han gör ett sånt dåligt jobb!!

 18. Hej vad roligt att se att min gamla bil lever. Men jag kan säga att den var i betydligt bättre skick under min ägo. Följde inte 16 tums turbofälgarna med?

  Mvh Jonas Angermund

 19. hade vart kul o se dig göra nåt sånthära på amerikanare från samma tidspunkt. vet att de är tyvärr dyrare och ovanligare dock :/

 20. Varför plockar du inte bort blinkers , lampor mm INNAN du börjar polera en bil när du ändå ska byta dom ? Att lämna in en baklucka från en 245 för lack är ju overkill . Du som lärt folk lackera skador ska väl kunna fixa den lilla rosten o som ändå täcks av reg.plåten . (Sätt dit en skylthållare i plast som är lite större så är problemet borta ! ) KM

 21. Okej vet inte om du kommer läsa det här ens men försöker iallafall, och det är så att jag går just nu första året på ett fordonsprogram på gymnasiet och jag kommer välja inriktning nästa år. Och jag kommer välja mellan personbils inriktningen eller karosseri och lackeringns inriktningen, och isåfall bli antingen bilmekaniker/diagnostekniker eller rekondare. Och då till min fråga/request och det är om du skulle kunna göra en video där du berättar lite grunder om hur det är att vara rekondare och ungefär hur det ser ut i det arbetet och vad som gör det roligt och tråkigt. Vet inte om det är dum fråga eller nåt eller om du ens kallar dig själv för rekondare då du äger ditt egna företag, men det vore jätte intressant att se en sån video och jag skulle vara jätte tacksam för det 🙂

 22. har ett fällbart extra baksäte komplett så den blir 7 sitsig., vet ej om jag är sugen å sälja den. den är svart extra baksäte.

 23. Flott arbete med att rädda de sista riktiga Volvobilarna från graven. Detta gör mer för miljön än alla miljöpartiets symbolpolitiska insatser.

 24. Du kan titta på eBay.com får du se att fina 245 säljs i USA för otroliga summor . Alltså räddad dom, mina favoriter. Jag har 2 stycken.

 25. Svårt att tro att de finns folk som inte vill se gamla volvos? Håll dig till äldre bilar som det går att göra en hacka på 😊

 26. Snälla kan du inte göra en video som förklarar hur man ser om det är antingen generatorn som inte laddar batteriet, eller om det är batteriet som inte laddar är gammalt. Eller om det är Generator remmen som behöver bytas ut? Och hur man mäter allting korrekt och vilka verktyg man behöver för att kolla vad felet ligger. Tack för mig 🙂

 27. Gillar dina videos, men de är alltid så jäkla all over the place så det är svårt att hänga med på vad som är gjort och inte gjort typ.

 28. Flott arbete med att rädda de sista riktiga Volvobilarna från graven. Detta gör mer för miljön än alla miljöpartiets symbolpolitiska insatser.

 29. Polerad skitkorv – hopsatt med silicon? När nästa ägare vill byta varsel/blinkerslampa blir de nog imponerade av säljaren.

 30. Fälgarna var lite skumma redan när de var nya, de hade en nästan ärtgrön svag aluminiumfärg, de var liksom aldrig riktigt blanka så de du har är inte så slitna som man tror, det passade lite med tex den bajsfärjade lacken man kunde få..

 31. Hej rw! jag har en volvo där jag fått ett klarlack släpp på ett ställe. Det är inte det minsta utan lite större än ett vanligt, hur går jag till vägars för att få tillbaka det som det var innan? somsagt klarlacken har släppt på ett ställe och vill gärna få reda på hur man löser det MVH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *