42 thoughts on “Lamborghini LM002 vs. Range Rover Sport S/C (english subtitled)

 1. Leve het milieu..!!!!!Heren ministers ..waar zijn jullie???!!!!!Eigenaren van zo'n "gevaarlijke en milieuvernietigende tanks" moesten ze enorm zwaar belasten!!!20.000€ TAX/JAAR!!!!!!!!!!!!!!

 2. Dit is een echte schande..!!! In deze tijd..totaal zinloze en gevaarlijke (voor andere weggebruikers)" tanks" = speelgoed voor "de elite" onder ons…LAAT ZE DAN MAAR BETALEN OOK!!!??ALS ZE GROOT WILLEN DOEN met deze rommel!!!

 3. Zeg grapjurk, ga ergens anders zeuren. Daarnaast is er totaal geen coherentie tussen grootte van benzinetanks en milieuonvriendelijkheid. Een snorfiets met een tankje van 5 liter is toch echt een stuk vervuilender dan een peugeot 107 met een 6 keer grotere.

 4. Jou profielfoto straalt geen milieu vriendelijkheid over, weet je wel niet wat die motoren wel niet verbruiken en hoe gevaarlijk die zijn op de weg?:p

 5. Leuke auto hoor, die Lambo. Maar dat gezeur dat je Groot en Sterk moet zijn om de koppeling in te trappen en om te schakelen is kinderachtige prietpraat. Het is eerder dat "men" verwend is tegenwoordig, met alles bekrachtigd en elektronische hulpjes. Over een paar jaar klaagt "men" vast en zeker over een zere vinger als "men" de verlichting nog eens zelf moet ontsteken, of de ruitewisser aan moet zetten. Pffffft.

 6. Hoe veen zijn er eigenlijk in belgië heb er vorige maand voor de eerste keer eentje gezien weet iemand hoe veel er van zijn en hoeveel zijn ze eignlijk waard per stuk nu ?

 7. I had the opportunity to drive one from Milan to St. Moritz last week and it was simply amazing. What a presence, incredible power and personality.
  Once in St. Moritz, the car was the star of the street even tough you had all the latest luxury SUVs (Cayenne, Range Rover, Lexus, GL, X%, etc. )
  The LM002 was undisputed the king!

 8. I find both the Lamborghini LM002 and the Range Rover Sport S/C to be ugly looking cars, but I like the Lambo the best.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *